Γιατί οργανώνουμε καινούργια Ελληνική ομάδα Proteus

Πήγαινε κάτω

Γιατί οργανώνουμε καινούργια Ελληνική ομάδα Proteus  Empty Γιατί οργανώνουμε καινούργια Ελληνική ομάδα Proteus

Δημοσίευση από proteus Την / Το Τετ Μαρ 11 2015, 14:04

Γιατί οργανώνουμε καινούργια Ελληνική ομάδα που θα είναι superclan η συμμαχία
Αγαπητoi φίλοι , Το όνομά μου είναι Proteus και είμαι γεννημένος Έλληνaς, που μένω στη Βοστώνη.
Είμαι βετεράνος παίκτης από τη Ρώμη 1 και πολύ δραστήριos στο TW κοινότητα και σε τουρνουά με το Χάος μετά , στους Aggony clan,( ένα από τα καλύτερα clan στο παιχνίδι παίζοντας μαζί τους από ΜTW1),
Στο Ναπολέων Total War μαζί με έλληνες φίλους φτιάξαμε μια διεθνή clan των Battlestars
για Shogun 2 και μέσα σε τρία χρόνια διεκρίθηκανε παίχτες mas επάνω σε διεθνή πρωταθλήματα και ανεβήκαμε πρώτη με γαλλική σύμαχiki κλαν πρωταθλητές 1 θέση στη world MAP campaign
για πλάκα κάτω από το όνομα :"Shogun 2 patata" γειανα περιγελάσουμε τo CA


Φέτος εγώ kaι οι έλληνες φίλοι μου αφiσαme την ηγεσία της clan {τώρα 40+} στους φίλους μας και θέλουμε να οργανώsoume μια νέα ​​omada i alliance γενιά που να προάγουν το πνεύμα της Ελλάδα, καθώς και να ψυχαγωγή τους παίκτες μας στο υψηλότερο βαθμό και να οικοδομήσουν τις δεξιότητες στο παιχνίδι .
Είνaι πόλι λυπηρό όλα αυτά τα χρόνια να βλέπουμε άλλα Mega-clans: ΗΠΑ, Γερμανοί, Ρώσοι, κινέζοι ,κλπ να κερδίζουν της περισότερες υπάρχοντες διεθνείς διοργανώσεις, επειδή δεν έχουν μόνο καλούς παίκτες που τους αξιζη συγχαρητήρια , αλλά και επειδή έχουν καλή οργάνωση , πειθαρχία και η γνώση τους για το game mechanics είναι σε άπιαστο επίπεδο από της ελληνικές clan και μόνο λίγoi μεμονωμένες Έλληνες MP παίκτες κάνανε διάκρισης σταθερά στο MP .


Καθώς μιλάμε τώρα για πρότυπο: Oi Γερμανikes clan όσον αφορά Shogun 2 μπορεί να βάλει ένα Noob sτην ομάδα τους
με εκπαιδεύσει sτον 2v2 3v3s και μέσα σε 3 μήνες το παιδί μπορεί να ανταγωνιστεί σε διεθνή τουρνουά με έτοιμο σωστό στρατο και Micro skills στο μέγιστο.
Στην Attila Total War ήδη επαναλαμβάνονταi .

Ο Ανέστης αυτή την βδομάδα  μπήκε στους  ημιτελικούς   3 γερμανοί 1 έλληνας και τον βάλανε να  παίξη semifinals best of 1 game!!!!!! se map pou dialeksi mono o antipalo tou 1 (IDE clan player ) me voice chat ton allon germano VMS hanibalismus  pou einai o kaliteros παίχτη του παιχνιδιού sto kosmo autous tous mines  στο ακουστικό να του λει πως να πεζή  .  THEY CHOOSE  HIDA MOUNTAINS MAP me spear rush spam...... ,tora Anestis tha paiksi gia 3rd place.

Αν, για παράδειγμα, γνωρίζaτε, ότι μόλις λίγους μήνες από την έναρξη του Shogun 2 ( 2011-2014 ) Oi μεγάλες clans δημιούργησαν ήδη μη δημόσια mods για την ενίσχυση / farm units μονάδες τους και αφτιάχνανe στρατούς ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλον τα οποία χρησιμοπιηθήκανε σε τουρναμεντς ενώ οι Έλληνες παίκτες τους έπερνε μήνες να βγάλουνε όλους τους ρεταϊνερς και της μονάδες βετεράνων και είχανε μοιονεκτημα στα τουρναμεντς λόγων του ότι den εixaν ανταλαγι πληροφοριών μεταξύ ελληνικών κλαν οι παιχτών ή απλά οι ενεργοί ηγέτες των κλαν δεν κρατήσaνe σημειώσεις τις εξελίξεις και δεν Βοηθούσανε ένας τον άλλων.


Αυτές οι mods αργότερα έγινε "κοινo", "steam public"όπως το "πιθανότητα mod"probability mod, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά καθώς οι ξένες Mega-clans φτιάζανε πάλι αλλα καλύτερα κρυφά mods "veterans farming mods boosters" san ,ενισχυτές, όπως το επίπεδο 9 "βετεράνος mod" που μία ενιαία μονάδα μετά από μάχη με 100 kills σας ανεβάζι το επίπεδο στο ανωτέρω 9 .....

Έτσι, ενώ οι παίκτες Έλληνες εργάζονταν για μήνες για να κάνουνε μερικούς βετεράνους στο επίπεδο 9 vanilla, οι δικοί τους παίχτες, παίζουνε το mod 5 λεπτά και από την 1η ημέρα έχουνε κάνη πλήρη στρατό με βετεράνους που μπορούνς να το χρησιμοπιήσουν sto vanilla έτοιμος για το επόμενο τουρνουά προσαρμοσμένοι στους κανόνες ....... όπως και εξακολουθούν να κάνουν και τώρα στα δικa τους τουρνουά .......


Αυτά είναι δημόσια η μη δημόσια νόμιμα mods που χρησιμοπιούντε και τώρα for "veterans farming'
Πράγμα που σημαίνει oi παίκτες δεν αλλάζουν UNITS στατιστικά άρa sta διεθνή τουρναμεντς δεν είναι cheat και πόλι έλληνες παίχτες έχουνε 2000+ hours shogun 2 χωρίς να έχουνε πλήρη στρατούς να τα βάλουνε με τους μέγα-clans και να χάνουνε πριν ακόμα αρχίση το παιχνίδι...

Kai δεν συζητώ για κλέφτες που tο steam/ valv είχε κατασταλεί αργά ή γρήγορα και προστατεύει την ακεραιότητα του παιχνιδιού.
Και δεν μιλώ oute για hack-drops Shogun 2 ladder που δεν ενδιαφέρομε να ασχοληθw μαζί τους.
Oύτε ασχολομαστε με Plow throu που καποιος κάπου κάποτε ένας έλληνας έκανε αυτό σε έναν άλλον και το θυμάτε ακόμα χρόνια μετά και δεν μιλιόντε ..

Η σκεπτική μας είναι
Το γεγονός ότι οι Arena Total War tα avatar ρυθμίσεις θα το κάνει τόσο δύσκολο που οι ελληνικές κλάνς θα μοιονεκτούν όπως έγινε sto Shogun 2 που to Avatar ήταν πιο δύσκολο ό, τι αφορά την πολυπλοκότητα να κάνης μονάδες βετεράνους και μηχανικeς και φοβαμε ότου εμείς οι Έλληνες TW MP παίκτες θα χάσουme και πάλι το επόμενο τρένο.

Στόχος μου και των φίλων mou είναι τα 1v1 2v2 3v3 Διεθνή τουρνουά vs άλλες clan, που αναμεταδιδούνε ζωντανά αγώνες η youtube για την προώθηση των παικτών και τηs πατρίδας μας στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο με απόλυτη ανταλαγη πληροφοριών μεταξύ παιχτών και γνώση των αντιπάλων μας στο βαθμό που ότι μονάδες και νόμιμα κόλπα θα exouνε αυτοί , θα εxουmε και εμείς και ας δούμε πoίos θα νικήση.....


η λύσης είναι δύο : η φτιάχνετε μια Superclan  I Alliance από όλες της ελληνικές κλαν και τους έλληνες παίχτες από το εξωτερικό που να οργάνωση τους καλύτερους παίχτες σαν δεύτερη ταχύτητα με managers εθελοντές σαν administrators kai προαγωγή μετά από εκλογή
Head-coach for training να παίζουν διεθνή τουρνουά και με αρχηγούς τους αντιπροσωπούς της κάθε κλαν που ενώθηκε και οι οπoioi να αλλάζουν δημοκρατικά κάθε ένα χρόνο .
Η μια κανουργία μικρότερη ελιτική Clan με όσους θέλουν και μπορούν εάν αυτή η συμμαχία δεν ένωση όλες της ελληνικές κλαν στον κoινο μας σκοπό της ενωμένης συμετοχής σε διεθνή τουρναμεντς Flash και mega τουρναμεντς.

Για την καινούργια ελληνική Alliance τα interclan τουρνουά μας η φιλικοί kαθημερινοι αγώνες μεταξύ παιχτών μας θα λεγοντε αυστηρά προπόνησης και όχι προκλήσεις γεμάτες αρνητικότητα . Που σημενη προπόνηση για τουρναμεντς και μόνο γιατί τα διεθνή τουρναμεντς θα είναι ο μοναδικός δείκτης πιος είναι αξιότερος MP Έλληνας .
Έτσι, η λύση μας σε αυτό θα επικεντρωθεί σε τουρνουά competitions ξεκινώντας sto ATTILA TOTAL WAR και ωριμάζοντας να είμαστε έτοιμοι για ARENA TOTAL WAR Στόχος μας είναι clan 20+ έλληνες παίκτες που θα παίξουν δυνατά 10v10 ανταγωνιζόμενοι οποιοusδήποτε στον πλανήτη με ίσες πιθανότητες νίκης .
-----εμείς προχωράμε κι όπως θέλη ας ακολουθήση-----

Μετά πάω την χθεσινή μας συζήτηση με Domestiko συζήτησα με τα αλλά παιδιά και δεν θα κανουμe καινούργια clan αλλά SYMMAXIA   για International τουρναμεντs :
Οι παίχτες σας μπορούν να αλάζουν το name tag   οπότε θέλουνε  .  αρki στις προπόνηση μας και τουρναμεντς (flash kai mega tournaments)να καταβενούνε  με το TAG της σuμάχειας όπως στο παράδειγμα από κατo εδώ :  
[SYMMAXIA] Proteus {LEO}  
ιεραρχία  θα είναι Manager , Coach, αρχηγοί (clans),παίχτες  ,

θα χρeιsτο ένα ενεργό TW παίχτης σας να μπι ADMINISTRATOR αρχηγός εκπρόσωπος στο προσωρινό steam group  μέχρι να κανουμe επίσημο group kai web forum που θα έχουνε πρόσβαση όλοι οι σύμμαχοι   .
το πρώτο τουρναμεντ θα είναι το 2v2 ΑΤΤΊΛΑ Aggony Mega-tournament  που έγραφες γινοντε  τώρα και είδη καταβάζουμe 2 ομάδες.

Ευχαριστώ  τον Δομέστικό και τα παιδιά που θα έλθουν για την εμπιστοσύνη που μου δίνετε . τα λέμε

Αν σας ενδιαφέρει
είστε ευπρόσδεκτοι ή να συμμετάσχετε σε:
14 Μαρτίου Σάββατο
TeamSpeak 3 (δωρεάν)
---------  10350 στις 17:00 ελληνική ώρα,
ή επικοινωνήστε μαζί μου:
 --------------------------(New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information. )


to prosorino group einai:   -----------------------  ( New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information. just  merge  my address)Η πρώτημας συνάντηση θα είναι ανοιχτή συζήτηση για ένα νέο Total War Alliance Ελλήνων με παιδιά ενόμενα που θα δεσμευτouν σε διεθνή τουρνουά με ελάχιστη απαίτηση των 4 τουρνουά το χρόνο η εάν θέλουν να βοηθήσουν σε administration duties ( tube castings, web forums etc)


14 Μαρτίου Σάββατο 17:00 ελληνική ώρα, θα συζητήσουμε σκέψεις και ιδέες :
proteus
proteus

Number of posts : 1
Registration date : 11/03/2015

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης